ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ

Ελαιόλαδο Athenian Gold

Εξαιρετικό παρθένο - πλούσιο σε πολυφαινόλες

To εμβληματικό προϊόν στο δρόμο
της εξωστρέφειας και της καινοτομίας

Σχετικά

Το μονοποικιλιακό ελαιόλαδο ΑΤΗΕΝΙΑΝ GOLD παράγεται από την ποικιλία Κολοβή η οποία καλλιεργείται στους ελαιώνες της Λέσβου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ισορροπημένη πλούσια γεύση.

Το γευστικό προφίλ του ΑΤΗΕΝΙΑΝ GOLD προέρχεται από έναν μοναδικό συνδυασμό φυσικών αρωμάτων, σε συνδυασμό με ευχάριστες εντάσεις πικρού και πικάντικου. Οι γευστικές του ιδιότητες συνδέονται με την αυξημένη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες οι οποίες συμβάλουν στην προστασία των λιπιδίων του αίματος από το οξειδωτικό στρες (EU Health Claim 432/2012).

Το ελαιόλαδο ATHENIAN GOLD αποτελεί ένα εμβληματικό προϊόν, μέσω του οποίου το Πανεπιστήμιο Αθηνών επιδιώκει να δείξει τον δρόμο προς την εξωστρέφεια και την καινοτομία στον αγροδιατροφικό τομέα, σηματοδοτώντας με τον τρόπο αυτό, μια νέα αντίληψη για την εύρεση πόρων και την υποστήριξη της έρευνας.

Ερευνητικό Πρόγραμμα με τίτλο «Εξειδικευμένη Έρευνα Προώθησης Ελαιόλαδου και Προϊόντων Ελιάς Βορείου Αιγαίου μέσω Ανάδειξης του Βιοδραστικού Περιεχομένου και των Ιδιαιτέρων Χαρακτηριστικών Ποιότητας».

Τα έσοδα από τη διάθεσή του ATHENIAN GOLD θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της επιστημονικής έρευνας στον τομέα του ελαιόλαδου.

Επιλέξτε συσκευασία

Ελαιόλαδο Athenian GOLD (1 τεμ. των 500 ml)

Τιμή: 12.00 €

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες θα μεταφερθείτε στο επίσημο website του ΕΚΠΑ

Επικοινωνία

Στείλτε μας το μήνυμά σας

210-3688185

Ακαδημίας 52, Αθήνα, 4ος όροφος

eadpp@uoa.gr